Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eline kına yaktığını görmek

Rüyada kendi eline kına yaktığını görmek

Rüyada kendi eline kına yaktığını görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bahtının güzelleşeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi eline kına yaktığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli kınalı görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Rüyada iki eline kına yakmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine delalettir.

Rüyada sağ ele kına yakmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, malların çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada elleri kınalı bebek görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin elinde kına görmek can sıkıntısının geçeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada elini kınalı görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, başarıların çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments