Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin elinde kına gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada eli kınalı erkek görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Rüyada erkek eline kına yakmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada erkek elinde kına görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, acı veren kazalara yorulur.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments