Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan bulaşmak

Rüyada kan bulaşmak

Rüyada kan bulaşmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, dualarının karşılığını göreceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan bulaşmak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Rüyada kan bulaşmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kan bulaşmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada üzerine kan bulaşmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrara bulaşmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına inanılır.

Rüyada necaset bulaşmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rızkın genişlemesine tabir olunur.

Rüyada çamur bulaşmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada boka bulaşmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments