Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli boka bulaşmak

Rüyada eli boka bulaşmak

Rüyada eli boka bulaşmak uğranılan zararın paylaşılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eli boka bulaşmak gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Rüyada eli boka bulaşmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağı boka bulaşmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulur.

Rüyada boka bulaşmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Rüyada eline kaka bulaşmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada belaya bulaşmak insanların hayır dualarını alacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada kaka bulaşmak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak rızkın artacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments