Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline mürekkep bulaşmak

Rüyada eline mürekkep bulaşmak

Rüyada eline mürekkep bulaşmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine işaret eder.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada eline mürekkep bulaşmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada mürekkep içmek tatsızlık olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi mürekkep görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah mürekkep görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mürekkep kusmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mürekkep yutmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işarettir.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mürekkep görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments