Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline diken battığını görmek

Rüyada eline diken battığını görmek

Rüyada eline diken battığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline diken battığını gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Rüyada eline diken battığını görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına diken battığını görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağına diken battığını görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Rüyada batan dikeni çıkartmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, önün açılacağına delalet eder.

Rüyada diken battığını görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına inanılır.

Rüyada gül dikeni battığını görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments