Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına diken battığını görmek

Rüyada parmağına diken battığını görmek

Rüyada parmağına diken battığını görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, bir şeyden zarar görmeye, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına diken battığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada parmağına diken battığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada batan dikeni çıkartmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada batan dikeni çıkarmak kazancının iki kat artacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayatının başarılarla dolacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ayağa diken battığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada diken battığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine inanılır.

Rüyada gül dikeni battığını görmek daha fazla başarı kazanılacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına işarettir.

Rüyada diken batmasını görmek moralinin düzeleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments