Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına diken battığını görmek

Rüyada ayağına diken battığını görmek

Rüyada ayağına diken battığını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ayağına diken battığını gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa diken battığını görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına diken battığını görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Rüyada diken batmasını görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline diken battığını görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada diken battığını görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Rüyada batan dikeni çıkartmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ailenin büyüyeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada batan dikeni çıkarmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments