Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken battığını görmek

Rüyada diken battığını görmek

Rüyada diken battığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada diken battığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Rüyada diken batmasını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline diken battığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa diken battığını görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada diken battığını görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, faydalı şeyler yapacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayağına diken battığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleceğinizin güzel olacağına inanılır.

Rüyada parmağına diken battığını görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments