Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline çiş yapmak

Rüyada eline çiş yapmak

Rüyada eline çiş yapmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline çiş yapmak gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Rüyada eline çiş yapmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivende çiş yapmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulur.

Rüyada kaka ve çiş yapmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada çokça çiş yapmak Allah yolunda ilerleyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli çiş yapmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada tabağa çiş yapmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağa çişini yapmak bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments