Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yeni yollara girileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ticaretinin gelişeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek çevreye karşı itibarın artacağına, maddi gücünün eksileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten çiş yapmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere çiş yapmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bol rızık sahibi olunacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada halıya çişini yapmak birikiminin artacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments