Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende çiş yapmak

Rüyada merdivende çiş yapmak

Rüyada merdivende çiş yapmak kişisel problemlerini çözeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, zor günlerin yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivende çiş yapmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada merdivene çiş yapmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada merdivende çiş yapmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tabağa çiş yapmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğene çiş yapmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yatakta çiş yapmak ekmek bulamayacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada odaya çiş yapmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, geçim derdine gireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada ortalığa çiş yapmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, çok üzüntü yaşayacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments