Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa çişini yapmak

Rüyada yatağa çişini yapmak

Rüyada yatağa çişini yapmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağa çişini yapmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Rüyada yatağa çiş yapmak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalettir.

Rüyada yatakta çiş yapmak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, imkânlarının azalacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada yatağına çiş yapmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağa çişini yapmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta çiş görmek her zaman çok üzgün olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek mal mülk kazanacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments