Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına işarettir.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada yatağına büyük abdestini yapmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, maddi zararını karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak kısmetin açılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments