Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, büyük miktarda para kazanılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, güveninin artacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işarettir.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak bunu şeref sayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, yeterli kimse haline geleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette büyük abdest temizlemek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments