Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden vurulmak

Rüyada elinden vurulmak

Rüyada elinden vurulmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, insanlara küsüleceğine işaret eder.

Rüyada elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada sol elinden vurulmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada elinden silahla vurulmak yeni maddi kapıların size açılacağın, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada elinden vurulmak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işarettir.

Rüyada elinden vurulduğunu görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla elinden vurulmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada sağ elinden vurulmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin elinden tutmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, işlerinin düzeleceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinden balık almak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments