Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden vurulduğunu görmek

Rüyada elinden vurulduğunu görmek

Rüyada elinden vurulduğunu görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor.

Rüyada sağ elinden vurulmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Rüyada sol elinden vurulmak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinden silahla vurulmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada silahla elinden vurulmak rahatın ve konforun geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada elinden vurulduğunu görmek maddi durumun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Rüyada elinden vurulmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, şansın kapanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinden yaralanmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinden birşey yemek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments