Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden balık almak

Rüyada birinin elinden balık almak

Rüyada birinin elinden balık almak çok iyi sonuçlar vereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinden balık almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada birinin elinden balık almak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı elinden kaçırmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada elinden balık kaçırmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Rüyada elinden bıçaklandığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin elinden tutmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, şansının kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek elinden tutmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin elinden yemek yemek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, aşama kaydedeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin elinden su içmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, anne ve baba duası alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments