Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden silahla vurulmak

Rüyada elinden silahla vurulmak

Rüyada elinden silahla vurulmak karasızlık yaşayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada elinden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada elinden silahla vurulmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla elinden vurulmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada elinden vurulduğunu görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinden vurulmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinden vurulmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada elinden vurulmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet eder.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanın elinden silah almak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments