Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş tutulduğunu görmek

Rüyada güneş tutulduğunu görmek

Rüyada güneş tutulduğunu görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada güneş tutulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, rahat şekilde geçineceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş tutulduğunu görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada boynu tutulmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada evde zorla tutulmak mal ve mülkün telafi edileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada kolundan tutulduğunu görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada zorla bir yerde tutulmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine yorulur.

Rüyada taşa tutulmak sıkılacağı bir haber almaya, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada bir yerde tutulmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments