Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde tutulmak

Rüyada bir yerde tutulmak

Rüyada bir yerde tutulmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bir yerde tutulmak gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Rüyada zorla bir yerde tutulmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir yerde tutulmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerde zorla tutulmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde esir tutulmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada doluya tutulmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynu tutulmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada tutsak tutulmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, asla yüksünmeyeceğine yorulur.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments