Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın elinden silah almak

Rüyada düşmanın elinden silah almak

Rüyada düşmanın elinden silah almak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada düşmanın elinden silah almak gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Rüyada düşmanın elinden silah almak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak icat yapacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden bıçak almak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kazancının katbekat artacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada elinden silahla vurulmak işlerini boşvereceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla elinden vurulmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinden silah almak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinden silah almak yapılan işte çok zarar edileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments