Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden kuran düşürmek

Rüyada elinden kuran düşürmek

Rüyada elinden kuran düşürmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalettir.

Rüyada elinden kuran düşürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kuranı elinden düşürmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha fazla yakınlaşacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden kuran düşürmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinden kuran almak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada elinden yüzük düşürmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden bir şey düşürmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, büyük işlere girileceğine yorulur.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments