Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden kuran almak

Rüyada birinin elinden kuran almak

Rüyada birinin elinden kuran almak daha fazla mal sahibi olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, korkularını yeneceğine işarettir.

Rüyada birinin elinden kuran almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada elinden kuran düşürmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinden kuran almak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulur.

Rüyada kuranı elinden düşürmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş annenin elinden tutmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet eder.

Rüyada erkek elinden tutmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden birşey almak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments