Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, ağız tadına kavuşacağına, yolculuğa delalet etmektedir.

Rüyada elinden kuran düşürmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı elinden düşürmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yere düşürmek yanlış yatırımlar yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimin düştüğünü görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin yere düştüğünü görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerim düşürmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments