Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden yumurta düşürmek

Rüyada elinden yumurta düşürmek

Rüyada elinden yumurta düşürmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada elinden bebek düşürmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden yüzük düşürmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği elinden düşürmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden kuran düşürmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kuranı elinden düşürmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments