Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı elinden düşürmek

Rüyada kuranı elinden düşürmek

Rüyada kuranı elinden düşürmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, maddi durumun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kuranı elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Rüyada kuranı elinden düşürmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, işsizin iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden kuran düşürmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinden kuran almak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada telefonu elinden düşürmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, işinin aksayacağına, gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu elinden düşürmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada elinden kalem düşürmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği elinden düşürmek maddi olarak zarar edileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments