Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtayı elinden düşürmek

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, çok daha mutlu olunacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Rüyada elinden yumurta düşürmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu elinden düşürmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonu elinden düşürmek hayata daha sıkı tutunacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek batıl amele, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Rüyada elinden ekmek düşürmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada elinden bardak düşürmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden kalem düşürmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments