Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden bir şey düşürmek

Rüyada elinden bir şey düşürmek

Rüyada elinden bir şey düşürmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, onları okula göndereceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada elinden bir şey düşürmek gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada elinden bir şey düşürmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden bir şey almak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada elinden kuran düşürmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elinden bişey düşürmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğini elinden düşürmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden ekmek düşürmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden düşürmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hikmiye

Rüyamda elimden bir şey düşürdüm ve ölümle cezalndırildim