Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çocuğunu dövmek

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Rüyada çocuğunu dövmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğu dövmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğu dövmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek çok büyük başarılara imza atacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments