Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu dövmek

Rüyada çocuğunu dövmek

Rüyada çocuğunu dövmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu dövmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada çocuğunu dövmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek huzurun bozulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğu dövmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına inanılır.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sohbetinin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments