Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek

Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek

Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, zorluklarını aşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu dövdüğünü gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek kazancının çok düşeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu dövmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, geniş bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada çocuğu dövmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, işinin de hep yürüyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments