Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde zincir görmek

Rüyada elinde zincir görmek

Rüyada elinde zincir görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, daha bir sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde zincir gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada elinde zincir görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri zincirli görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada altın kolye zinciri görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada zincir kırmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada zincir yutmak sorunların birbiri ardına geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada kopmuş zincir görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyun zinciri görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bereket ve huzur geleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zincirlenmiş aslan görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments