Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zincirlenmiş aslan görmek

Rüyada zincirlenmiş aslan görmek

Rüyada zincirlenmiş aslan görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, her zaman çok başarılı olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, ortamın bir hayli gerileceğine işaret eder.

Rüyada zincirlenmiş aslan gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Rüyada zincirlenmiş aslan görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye tabir olunur.

Rüyada araba zinciri görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, aile hayatının bozulacağına yorulur.

Rüyada elinde zincir görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş zincir bulmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Rüyada altın zincir kaybetmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada zincir kolye görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada zincirli köpek görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını zincirli görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments