Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri zincirli görmek

Rüyada elleri zincirli görmek

Rüyada elleri zincirli görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına yorulur.

Rüyada elleri zincirli gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada elleri zincirli görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada elinde zincir görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir zincir görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, işlerini toparlayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Rüyada boynuna altın zincir takmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın zincir almak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sağlığının bozulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada altın zincir bilezik görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada altın kolye zinciri görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments