Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zincir kırmak

Rüyada zincir kırmak

Rüyada zincir kırmak gelirinin de artmayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada zincir kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada zincir kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada zincire vurulmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazında altın zincir görmek kudret ve destek olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada altın zincir taktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada boynunda zincir görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada kopmuş altın zincir görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada zincirle birini dövmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metal zincir görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments