Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zincir yutmak

Rüyada zincir yutmak

Rüyada zincir yutmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yenisinin başlayacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zincir yutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Rüyada zincir yutmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek attığı her adımı düşüneceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret eder.

Rüyada arabaya zincir takmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın zincirli kolye görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zincirleme trafik kazası görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Rüyada zincir kolye takmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın zincir kolye bulmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments