Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye zinciri görmek

Rüyada altın kolye zinciri görmek

Rüyada altın kolye zinciri görmek çok hayırlı şeylere, iyi konumlara geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada altın kolye zinciri gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada altın zincir kolye bulmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, huzur dolu günler geçireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın zincirli kolye görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hatalı yollara sapılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın zincir kolye görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın kolye zinciri görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, başarılı bir kariyere sahip olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rızkının artacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada zincir kolye takmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, canla başla çalışacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments