Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yıldız tutmak

Rüyada elinde yıldız tutmak

Rüyada elinde yıldız tutmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rızkında ve malından olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet eder.

Rüyada elinde yıldız tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada elinde yıldız tutmak kalbinin küt küt edeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, gelirinin daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızı elinde tutmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızı tutmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, amaçlarına ulaşacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, anne baba duası alınacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yıldız tutmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments