Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yıldız görmek

Rüyada elinde yıldız görmek

Rüyada elinde yıldız görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, borçlarının kapanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde yıldız gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada yıldızı elinde görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızı elinde tutmak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada deniz yıldızını eline almak aile bireylerinin mutlu olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine yorulur.

Rüyada elinde yıldız görmek şansın ve bahtının da açılacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızı eline almak neşeli zamanların yaşanacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet eder.

Rüyada elinde yıldız tutmak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, cesaretini yeninden toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız ay görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments