Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızı elinde görmek

Rüyada yıldızı elinde görmek

Rüyada yıldızı elinde görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, büyük bir adım atılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yıldızı elinde gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Rüyada yıldızı eline almak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada elinde yıldız tutmak dönülmez yollara gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalettir.

Rüyada yıldızı elinde tutmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada deniz yıldızını eline almak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, amaçlarına ulaşmaya, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada elinde yıldız görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızı elinde görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek kazancın katbekat arttırılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızlara doğru uçmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments