Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızı eline almak

Rüyada yıldızı eline almak

Rüyada yıldızı eline almak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yıldızı eline almak gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Rüyada yıldızı elinde görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalettir.

Rüyada yıldızı eline almak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde yıldız tutmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada elinde yıldız görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızı elinde tutmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz yıldızını eline almak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, koyu sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada toplu halde yıldız görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, insanları kandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabah yıldızı görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments