Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız ay görmek

Rüyada yıldız ay görmek

Rüyada yıldız ay görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada yıldız ay gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay güneş yıldız görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, günahlarının affedileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız ay görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalettir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, insanlarla uyumunun artacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş ay yıldız görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments