Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tutan kimseyi görmek

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek içebileceğine, kötü günlerinin biteceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kredi çekileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına inanılır.

Rüyada yılan tutan kimseyi gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yılan tutan birini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek zahmet veren işlerin artacağına, gülen yüzünün solacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yılan tutan görmek büyük bir ihanete uğranacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments