Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tuttuğunu görmek

Rüyada yılan tuttuğunu görmek

Rüyada yılan tuttuğunu görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada yılan tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada yılan tutan birini görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yılan tutan görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments