Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tutan görmek

Rüyada yılan tutan görmek

Rüyada yılan tutan görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şeref ve rütbeye, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada yılan tutan gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine delalettir.

Rüyada yılan tutan görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tutan birini görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek duraklama yaşanacağına, idealist kimse olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments