Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tutan birini görmek

Rüyada yılan tutan birini görmek

Rüyada yılan tutan birini görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, içsel güvensizliklerinize, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarını bitireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada yılan tutan birini gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Rüyada yılan tutan görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet eder.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, tartışmaların sona ereceğine, haneden birinin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerinin başarılı olacağına inanılır.

Rüyada yılan tutan birini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, dinde olgunlaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments