Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı tuttuğunu görmek

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulur.

Rüyada yılanı tuttuğunu gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yılan tutan birini görmek çok büyük başarılara imza atacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına işarettir.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek herkesin yardımına koşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, kirli işlere bulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yılan tutan görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments