Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde telefon görmek

Rüyada elinde telefon görmek

Rüyada elinde telefon görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada elinde telefon gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek kazancın devamlı olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının elinde telefon görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, hayırla yad etmeye delalettir.

Rüyada elinde telefon görmek Allah’ın yolundan gideceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde cep telefonu görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde telefon görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renkli telefon görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret eder.

Rüyada telefonu kırmak görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments