Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, rahatının da yerine geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işlerinde kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak hayırlı işlerde yer alacağına, fırsatların elden kaçacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak güzel bir evliliğe, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ünlü konuşmak manevi rahatlamaya erileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ünlülerle konuşmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments